ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ - ΕΠΑΛ
ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 12:00-21:00 --- ΣΑΒΒΑΤΟ: 10:00-13:30 ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2104182561

Μαθαίνουμε μαζί από το 1999 και συνεχίζουμε...

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ 2010 - 2011 (Από την "ORIENTUM")

Το φροντιστήριο ΣΥΖΕΥΞΗ συνεχίζοντας την προσπάθεια για συνεχή ενημέρωση γύρω από θέματα που αφορούν στην παιδεία, σας μεταφέρει τα νέα στοιχεία σχετικά με την εγκύκλιο των μετεγγραφών για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Τα μέλη πολύτεκνων και πολυμελών οικογενειών, τα τέκνα θυμάτων τρομοκρατίας, οι ορφανοί από έναν ή δύο γονείς, οι διακριθέντες στον τομέα του αθλητισμού και οι στοιχειοθετούντες δικαίωμα μετεγγραφής σε σχέση με τον αδελφό ή αδελφή τους στην περιφέρεια, υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής.

Αντίθετα, οι υποψήφιοι που διεκδικούν μετεγγραφή για λόγους οικονομικούς ή υγείας και πάσχοντες από σοβαρές ασθένειες, υποβάλλουν την αίτησή τους συνοδευόμενη από τα δικαιολογητικά στο τμήμα υποδοχής που επιθυμούν να εισαχθούν.

Ως Τ.Ε.Ι. του Λεκανοπεδίου Αττικής νοούνται το Τ.Ε.Ι. Αθήνας, το Τ.Ε.Ι. Πειραιά και το Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας(!!!!), ωστόσο οι σπουδαστές στο Τ.Ε.Ι Χαλκίδας, έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης μετεγγραφής στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας ή στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά και αντίστροφα οι σπουδαστές στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά ή Αθήνας δικαιούνται να υποβάλλουν αίτηση μετεγγραφής στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας.

Παράλληλα σας ενημερώνουμε για τον νέο τρόπο αιτήσεων των μετεγγραφών του ακαδημαϊκού έτους 2010-2011. Στον παρακάτω URL θα δείτε το βίντεο επίδειξης για το πώς θα συμπληρώσουν οι υποψήφιοι για μετεγγραφές την ηλεκτρονική αίτηση τους.

http://www.youtube.com/watch?v=RNAFuTbrw5E&feature=player_embedded#!

Πρόκειται για τη νέα ψηφιακή υπηρεσία του Υπουργείο Παιδείας e-μετεγγραφές. Η διαδικασία των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα ξεκινήσει στις 4/10/2010

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις