ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ - ΕΠΑΛ
ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 12:00-21:00 --- ΣΑΒΒΑΤΟ: 10:00-13:30 ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2104182561

Μαθαίνουμε μαζί από το 1999 και συνεχίζουμε...

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ


Οι αιτήσεις για τις μετεγγραφές θα υποβάλλονται στις αρχές Οκτωβρίου (πιθανότατα 1-10) και όχι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη που ίσχυε έως πέρυσι.

Η αίτηση μετεγγραφής υποβάλλεται από τον ενδιαφερόμενο φοιτητή ή σπουδαστή ηλεκτρονικά, μετά την εγγραφή του στο τμήμα προέλευσης, σε ειδικά ανεπτυγμένο για τις μετεγγραφές πληροφοριακό σύστημα, ενώ η αίτηση επέχει τη μορφή υπεύθυνης δήλωσης του ενδιαφερομένου για την ακρίβεια των στοιχείων που δηλώνει. Μέχρι πέρυσι, οι αιτήσεις υποβάλλονταν στο τμήμα υποδοχής.

Εντός εφτά ημερών από τη λήξη υποβολής των αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι ειδοποιούνται για το αποτέλεσμα της αίτησής τους μέσω ηλεκτρονικού εγγράφου, ενώ τα προηγούμενα χρόνια μάθαιναν για το αν έγινε δεκτή η αίτηση, έως και 40 ημέρες μετά από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής τους.

Οι φοιτητές των οποίων οι αιτήσεις έχουν γίνει δεκτές, υποβάλλουν ακολούθως στο τμήμα υποδοχής τα πρωτότυπα όλων των απαιτούμενων κατά περίπτωση δικαιολογητικών για την απόδειξη των προϋποθέσεων μετεγγραφής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ως ΤΕΙ του Λεκανοπεδίου Αττικής νοούνται τα τεχνολογικά ιδρύματα Αθήνας, Πειραιά και Χαλκίδας

Σε περίπτωση που στα ομοειδή τμήματα που εδρεύουν στην ίδια γεωγραφική περιοχή υπάρχουν περισσότερες αιτήσεις από τον αριθμό που πρέπει να δεχτεί το καθένα, σύμφωνα με τα ποσοστά που ορίζει ο νόμος, γίνεται κατανομή των φοιτητών με κριτήριο τον συνολικό αριθμό μορίων που συγκέντρωσαν στις πανελλαδικές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις