ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ - ΕΠΑΛ
ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 11:00-21:00 --- ΣΑΒΒΑΤΟ: ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2104182561
Μαθαίνουμε μαζί από το 1999 και συνεχίζουμε...

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ
Το φροντιστήριο ΣΥΖΕΥΞΗ από το 1999 με πολύ προσεκτική επιλογή συνεργατών, ξεκινά  την προετοιμασία της σχολικής χρονιάς των μαθητών της Γ' Λυκείου, με ένα πρόγραμμα 6 εβδομάδων, αμέσως μετά τις εξετάσεις του Ιουνίου. Οι μαθητές μας ξεκινούν τον Σεπτέμβριο την ύλη από το σημείο που σταμάτησαν την προετοιμασία τους το καλοκαίρι, έτσι ώστε να την ολοκληρώσουν μέχρι 15 Φεβρουαρίου.
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ 
2017-2018
ΠΕΜΠΤΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ
11,00π.μ

Τα διαγνωστικά Τεστ (τα οποία υλοποιεί η ΟΕΦΕ)  είναι ανάλογα με τα διαγνωστικά τεστ που είναι ευρύτατα διαδεδομένα στο εξωτερικό και διεξάγονται στην αρχή της εκπαιδευτικής περιόδου, προκειμένου να εντοπιστούν και να αντιμετωπιστούν οι αδυναμίες των μαθητών το συντομότερο δυνατόν.

Το κάθε μάθημα χωρίζεται σε γνωστικές ενότητες που έχουν διδαχθεί σε προηγούμενες τάξεις και κάθε ενότητα εξετάζεται με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που αφορούν σε γενικές γνώσεις, έννοιες και μεθοδολογίες. Στο πλαίσιο του Τεστ εξετάζονται μαθήματα των Πανελλαδικών στα οποία υπάρχει συνάφεια και συνέχεια στο γνωστικό αντικείμενο που διδάσκεται από χρονιά σε χρονιά.

Για τους μαθητές λοιπόν που πρόκειται να φοιτήσουν στη Γ' Λυκείου την επόμενη σχολική χρονιά θα είναι διαθέσιμα 3 τεστ:
Ένα για τους μαθητές της Ο.Π Ανθρωπιστικών Σπουδών
ένα για τους μαθητές της Ο.Π Θετικών Σπουδών και 
ένα για τους μαθητές της Ο.Π Οικονομίας και Πληροφορικής

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου στα διαγνωστικά τεστ μπορούν και συμμετέχουν ελεύθερα και μαθητές που δεν φοιτούν στο φροντιστήριό μας. Μπορείτε να ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας στο 2104182561 ή μέσω email στο "sizefksi@gmail.com" Αντιλαμβανόμενοι τις σημερινές συνθήκες διατηρούμε σε υψηλό επίπεδο τη διδασκαλία και όχι τα δίδακτρα.

Στο σχεδιασμό της ερχόμενης χρονιάς 2017-2018 παράλληλα με τις άλλες τάξεις και ξεκινώντας από την καλοκαιρινή προετοιμασία, προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή οικονομική προσφορά στους μαθητές της Γ' Λυκείου, χωρίς όμως να αλλοιώσουμε την αποτελεσματικότητά μας.
Κάθε μαθητής που θα παρακολουθήσει το παραπάνω πρόγραμμα,  θα μπορέσει να κάνει εντελώς δωρεάν το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού "HORIZON" , και να πάρει το βιβλίο "Πάμε Πανεπιστήμιο", τα οποία μέχρι σήμερα έχουν βοηθήσει πολλά παιδιά και γονείς σχετικά με τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού. 

Καθοριστικό για την επιτυχία των παιδιών μας, είναι οι σωστές βάσεις οι οποίες μπορούν να δοθούν μόνο από άτομα εξειδικευμένα στο αντικείμενό τους, με εμπειρία και αγάπη για αυτό που κάνουν.
 

Πιστεύουμε απόλυτα ότι οι γονείς και οι μαθητές  πρέπει να είναι απόλυτα ενημερωμένοι σε όλα τα επίπεδα, πριν την έναρξη αυτής της προσπάθειας.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.Ζαχαρόπουλος Άκης: Φυσικός ----- Ανδριομένου Αφροδίτη: Μαθηματικός


και συνεργάτες.

Γ. Θεοτόκη 3 Πειραιάς

τηλ: 2104182561


               

Δημοφιλείς αναρτήσεις