ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ - ΕΠΑΛ
ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 12:00-21:00 --- ΣΑΒΒΑΤΟ: 10:00-13:30 ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2104182561

Μαθαίνουμε μαζί από το 1999 και συνεχίζουμε...

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ


Νωρίτερα κατά μία ημέρα, στις 6 Ιουλίου και όχι στις 7, θα εκδοθούν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Αμέσως μετά θα αρχίσει η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων για τη εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του υφυπουργού Παιδείας, Ιωάννη Πανάρετου, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο από την Τετάρτη 7 Ιουλίου μέχρι και την Τρίτη 20 Ιουλίου.
Ανακοινώθηκε επίσης ότι, ύστερα από προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων, οι γραπτοί βαθμοί των μαθημάτων της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄), τα οποία εξετάστηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο, θα αναρτηθούν τελικά μία μέρα νωρίτερα, δηλαδή την Τρίτη 6 Ιουλίου 2010 μετά τις 12 το μεσημέρι σε όλα τα Λύκεια της χώρας.

Τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι για τη διαδικασία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων, καθώς και τις ακριβείς ημερομηνίες χορήγησης της Βεβαίωσης Πρόσβασης από τα Λύκεια.

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ 2010


Την Τετάρτη 7 Ιουλίου αναμένεται να γίνει η ανάρτηση των βαθμολογιών από τις Πανελλαδικές εξετάσεις σε όλα τα λύκεια της χώρας। Σήμερα, ο υφυπουργός Παιδείας, Γιάννης Πανάρετος, ανακοίνωσε πως η διαδικασία της βαθμολόγησης των γραπτών όσων συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου। Καλά αποτελέσματα σε όλους!!!!

Δείτε εδώ έναν άλλο τρόπο για την πράξη του πολλαπλασιασμού! Θα πάθετε πλάκα!!!!! Δοκιμάστε και με δικά σας παραδείγματα για να δείτε ότι δουλεύει!

Μας το έστειλε ο Κουρουνιώτης Γιώργος
(Φοιτητής Πολυτεχνείου Κρήτης)

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ 2010

Έναρξη καλοκαιρινής προετοιμασίας Γ' Λυκείου για το σχολικό έτος 2010-2011 τη Δευτέρα 21 Ιουνίου। Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ....

Όλα είναι θέμα ομαδικής δουλειάς....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις